Főoldal » Honlapkatalógus » Otthon » Konyha

Horváth Ilona szakácskönyv
http://magazin.ucoz.hu/dir/32-0-0-0-1-1 2017-06-02, 1:57 PM

Ez a különleges szakácskönyv egy igazi unikum olyan ínyenceknek, akik a legmagasabb elvárások ellenére a letisztult és természetesen harmonikus ízkombinációkat keresik. A Horváth Ilona receptek meglepően könnyen elkészíthetők, és bármilyen családi eseményt, baráti összejövetelt megkoronáznak.

Milyen a jó szakácskönyv?...kérdés, amit vásárlás előtt fel kell tennünk magunknak Főzni fog belőle, vagy csak olvasgatni fogja? 

Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya, melynek segítségével megismerhetjük és elkészíthetjük a tradicionális magyar konyha remekeit.

Manapság már ritka az olyan asszony, aki egész életét csak a háztartásnak szenteli. Sokkal gyakoribb az olyan, aki "második műszakban", a napi munka után végzi el az otthoni teendőket. Fontos tehát, hogy tisztában legyünk a háztartás minden csínjával-bínjával, ismerjük azokat a fogásokat, ötleteket, melyek segítségével lerövidíthetjük ezt a munkát, anélkül, hogy az a minőség rovására menne. Ismerkedjünk meg az ételkészítés kisebb-nagyobb fogásaival, gyakoroljuk, hogy saját tapasztalatból is elmondhassuk: nem ördöngös mesterség a főzés tudománya. Kár lenne vezető nélkül nekiindulnunk ennek a vállalkozásnak; e könyv célja, hogy megtanítson a mindennapi táplálkozás törvényeire, és megkímélje az asszonyokat a főzési tanulmányok kudarcaitól, megmutassa a legrövidebb utat, amelyen vargabetű nélkül jó háziasszonyokká válhatnak.

Látogatók: 58 | Hozzáadta:: Liza | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email:
Kód *: